VALPAR

Uppfödningen är satt på paus. 

Vi känner oss rörda över den stora efterfrågan som varit, men det kommer tyvärr inte bli fler valpar efter Wilma. Vi önskar er alla lycka till i ert fortsatta valpletande.

 

 

Vi väntar bruna valpar i maj 2018!

Ultraljud gjort 29/3 visar att Wilma är dräktig. Intresset för kullen har till min glädje varit väldigt stort. Vi har haft flera fantastiska familjer på besök och alla valpar är tingade. Om allt går bra hoppas vi på att kunna ta en ny kull på Wilma, dock tidigast hösten 2019 när den här kullen är röntgad.

Swiss VDH DRC CH Dunnabbey Highlander ”Goose” x Oakroads Looking Sharp ”Wilma”

Under vecka 9 var vi nere i Borken utanför Dortmund där vi parade ”Wilma” med ”Goose”. Vi hoppas på bruna valpar i början av maj med leverans strax efter Midsommar.

Jag är oerhört glad över att vi får använda Dunnabbey Highlander som pappa till vår första kull! ”Goose” är liksom ”Wilma” fri på höfter och armbågar. Valparna kan inte utveckla EIC eller HNPK och båda föräldrarna är självklart ögonlysta utan anmärkning. Utöver detta är ”Goose” en väldigt trevlig hund! Liksom ”Wilma” är han alltid glad, men väldigt trygg och stabil i sitt temperament -en hund som är härlig att umgås med. Valparna kommer att registreras hos SKK och föds upp i enlighet med deras och LRK:s regler.

”Goose” har fantastiska utställningsmeriter! Han är schweizisk utställningschampion och Cruftskvalificerad för hela livet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_9660 (2)DSC_9651 (1)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2886 (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Goose”:

HD A/B, ED 0/0, EIC: Fri, HNPK: bärare, PRA: fri

Fader: Exelby Bountyhunter (Stourfield Bold Account St Machute x Oakhouse Ót Summer of Exelby)

Moder: Clayschallk Costa Dime At Dunnabbey (CAN CH Beechcroft´s Pardon Me Sir x Claychallk Costa Amero At Dunnabbey)

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close