OM OSS

Det fanns en labrador i huset redan när jag föddes. Många av mina tidigaste minnen inkluderar gamla Sara som var min bästa vän under mina första år. Hon var en trogen lekkamrat som glatt följde med på allt jag hittade på. Jag fick min första egna labrador 1994. Då fyllde jag elva år och jag var lyckligast i hela världen. När jag tio år senare mötte, vad som kom att bli min man, hade även han en labrador. Liksom jag var han uppvuxen med rasen och det var en självklarhet att det skulle bli likadant för våra barn.

Vi bor strax utanför Sölvesborg i Blekinge på en gård där vi också arbetar. Vi bedriver lantbruk med odling av spannmål som blir mat till våra egna grisar. Vi odlar även potatis, rödbetor och sockerbetor. En del av mitt arbete är att sköta företagets papper vilket innebär att jag oftast är tillsammans med våra hundar.

Det har länge varit en dröm att en gång starta en egen kennel och nu har drömmen blivit sann. 2017 gick jag SKK:s uppfödarutbildning och tack vare stöd och expertis från våra hundars uppfödare har jag nu vågat ta steget.

Varmt välkomna till oss!

IMG_8722

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close